ÜRÜNLERPÜF NOKTALARIHABERLERYEMEK TARİFLERİSSSİLETİŞİM

Sebzeli Tavuk Güveç

GERİ DÖN
SEBZELİ TAVUK GÜVEÇ
Tarifi Yazdırın

MALZEMELER

1 adet Tavuk Göğüs
1 adet Havuç
1 adet Kabak
45 adet Kültür Mantarı
2 adet Domates
2 diş Sarımsak
Maydonoz
Yudum Ayçiçek Yağı
Tuz
Karabiber

HAZIRLANIŞI

Tavukları küp küp doğrayın.
Havuç, kabak ve mantarları verev şeritler halinde kesin.
Arpacık soğanların kabuklarını soyun.
Tavanızın içerisine ayçiçeği yağı koyun ve altını açın.
Tavuk, havuç, kabak, mantar ve sarımsağı içine atın ve 5 dakika kadar soteleyin.
Domatesleri dörde kesin ve ekleyin. 2 dakika kadar daha soteleyin.
Su ekleyip, 40 dakika kadar kısık ateşte kaynatın.
Maydanoz, tuz ve karabiberi ekleyip, servis edin.